Over

Ons

100% of employees are people. 100% of customers are people.  
If you don’t understand people,  you don’t understand business.

– Simon Sinek, Infinite Game Player 

Mensen zijn het belangrijkste kapitaal van een onderneming. Toch blijft het welzijn van de medewerkers nog vaak een black box.

Enter Redmojo. Wij ondersteunen en ontzorgen HR en gebruiken oa. People Analytics om het werkgeluk van de medewerkers te verbeteren. Mensen zijn onze grootste passie, en onze technologie en aanpak maken het mogelijk om de hartslag van een team of bedrijf te meten, te analyseren en optimalisaties aan te reiken. We kunnen zo elke fase van de employee journey positief beïnvloeden, wat in de huidige war for talent een zeer waardevolle asset is.

Wat wij doen

People Insights

People Analytics

People & Data Advisory

Onze waarden

Onze waarden

Bolletjes verticaal zwart

Seriously, have fun 

Uiteraard nemen we onze job heel serieus. Maar de spreekwoordelijke boog enzovoort. Daarom houden we van goede (en minder goede, you know who you are) humor. En af en toe een feestje. Of twee.

Enthusiasm pulls the switch

RedMojo wil een plek zijn waar mensen graag komen werken en het gevoel hebben dat ze een verschil maken. Een plek waar mensen de consultant kunnen zijn die ze willen zijn.

Deel je kennis

Het is volgens de Dalai Lama de enige manier om onsterfelijk te worden. Elke consultant heeft bij ons zijn eigen specialiteit waardoor er veel kennis is binnenshuis, kennis die we graag met elkaar en onze klanten delen.

Fouten maken moet

Als je geen fouten maakt, doe je te weinig je best. Fouten zijn immers de opstap naar wijsheid. We leren van trial and error.

The Future is now

We zijn altijd een stapje voor op de rest. We zijn doeners, durvers en zieners. Daar waar de toekomst is, kan je ons vinden.

Voetjes op de grond

Aan ons is geen autoverkoper verloren gegaan. We houden niet van window dressing en valse beloften. We zijn gewoon een krak in ons vak. Daardoor krijgen we de zaken voor elkaar.

Team

Team

TEAM

Team

The magic is in the mix, daar zijn we bij RedMojo van overtuigd. Ons team bestaat uit zowel IT als HR data professionals en dit zorgt voor de ideale combinatie aan skills om jouw organisatie te ondersteunen in al zijn People Analytics vraagstukken. 

 

Ben jij een IT professional met een passie voor HR of omgekeerd? Bekijk dan snel onze openstaande vacatures! 

People Analytics Technical Lead

People Analytics Technical Lead

Een people analytics consultant is zoals een tandwiel. Je zorgt er voor dat de ketting en elke schakel erin gesmeerd loopt.

Ilse

People Analytics Consultant

People Analytics Consultant

Om data waardevol te maken heb je goede mensen nodig, maar om waardevolle mensen te houden heb je goede data nodig.

Jochen

Founder

Founder

What makes Frederik happy? Empower People and Data Analytics. That's what people analytics is all about.

Frederik

People Analytics Consultant

People Analytics Consultant

Je oogst wat je zaait: start met een goede datadriven bedrijfsbodem, haal hieruit de juiste inzichten & laat je medewerkers floreren.

Hanne

Administratie

Administratie

Dorien

Partners

Partners

Bolletjes verticaal zwart
D-17_CRONOS-GROEP_BLUE-POS_W
De Cronos Groep
logo_CSPS
Crosspoint Solutions
Microsoft_logo_(2012).svg
Microsoft
Insilencio
Insilencio