Onze

Offerings

Offerings

Discover our offerings

People Analytics Technical Workshop

Hoe structureer, transformeer en deel je HR en people data op een efficiënte manier?

In onze People Analytics Technical workshop ontdekken we op twee dagen samen hoe matuur jouw organisatie is op vlak van People Analytics. We bouwen aan de fundering van jouw HR-rapporteringsarchitectuur door het identificeren van databronnen, de dataflows uit te tekenen en de rapporteringsnoden vorm te geven via Power BI. Aan het einde van deze 2 dagen kan je zelf verder aan de slag via een uitgewerkte actionable roadmap en krijg je ook nog eens een eerste demo dashboard ter inspiratie.

Power BI Training for HR Professionals

Hoe laat je als HR professional data impact hebben in jouw organisatie?

In onze Power BI training for HR Professionals verkennen we de mogelijkheden van Power BI. Je leert hoe je data vanuit verschillende bronnen kan opladen, hoe data te transformeren, om tot slot deze data om te vormen tot visuele dashboards. Hierbij focussen we ons op cases die voor iedere HR professional herkenbaar zijn. Je vertrekt aan het einde van deze training met de basiskennis om op basis van HR data dashboards en inzichten te creëren voor jouw organisatie.

People Analytics Kickstart

Ben jij benieuwd hoe People Analytics jouw organisatie kan versterken?

Via onze “People Analytics Kickstart” workshop ontdek je hoe je data kan inzetten om betere beslissingen te nemen omtrent jouw personeelsbeleid. Tijdens deze workshop van een halve dag krijg je niet alleen een inspiratiesessie over People Analytics, maar gaan we ook praktisch aan de slag om samen te bekijken hoe jij kan starten met het uitrollen van People Analytics in jouw organisatie.