Insight

The Magic is in The Mix

Op 1 september start Hanne als eerste teamaanwinst bij Redmojo. Uiteraard zijn we nog op zoek naar mensen om ons team verder te laten groeien.

 Wie zoeken we? Kort samengevat: HR professionals met een passie voor data, of omgekeerd, Microsoft Data professionals met een passie voor mensen. 

Bolletjes verticaal zwart

Heb je een uitgebreide HR-ervaring, combineer je dit met diepgaande technische kennis van het Microsoft Data Platform en daarboven op nog een jarenlange ervaring in Business Intelligence projecten? Op de grafiek sta je dan helemaal rechtsboven en dan ben je misschien wel de witte raaf (duif?) die we zoeken. Stuur zo snel mogelijk een mailtje naar jobs@redmojo.be en we zitten binnenkort samen aan tafel.

Kom je net van de schoolbanken en heb je nog geen werkervaring in HR en de datawereld maar je bent wel geïnteresseerd in People Analytics? Volg ons dan op LinkedIn, kom naar onze events, connecteer met Redmojo medewerkers op LinkedIn, check onze website… zo leer je Redmojo beter kennen en wie weet kruisen onze wegen in de nabije toekomst.

Ben je geen schoolverlater en niet onze witte raaf? Heb je ervaring in HR en/of data? Wel, dan ben jij mogelijk het ideale Redmojo-teamlid. Of nu je 3, 10 of 40 jaar ervaring hebt in de HR en/of datawereld, maakt niet uit. We bouwen aan een complementair team. The magic is in the mix. Daar zijn wij van overtuigd.

Waar passie voor mensen en kennis van data samenkomen ontwaakt de magie van de mojo.

Krijg je goesting om RedMojo te leren kennen? Stuur dan een mailtje naar jobs@redmojo.be of geef Frederik Vandeputte een belletje op 0495 83 62 10.